AutoCAD 2020 - Slider

Noutati in AutoCAD 2020

Autodesk a lansat noua versiune AutoCAD 2020! Iti prezentam cateva elemente de noutate ale AutoCAD 2020:

 

AutoCAD 2020_1Tema inchisa la culoare
Reduce oboseala oculara prin imbunatatirea contrastului, icoanele mai clare si interfata moderna albastra.

 

AutoCAD 2020_2Reproiectare a comenzii Purge
Elimina simultan mai multe obiecte care nu mai sunt necesare, printr-o selectie usoara, cu previzualizarea obiectelor. Gaseste elementele care nu pot fi eliminate dintr-un desen in scopul gestionarii facile si a curatarii acestuia.

 

AutoCAD 2020_3Conectivitate stocare Cloud
Accesarea oricarui fisier .DWG de pe aproape orice dispozitiv, prin furnizori de top in domeniul stocarii in cloud.

Parteneriatele cu Microsoft si Box au ca scop imbunatatirea compatibilitatii fisierelor si adaugarea mai multor optiuni de colaborare direct in aplicatiile desktop care contin AutoCAD. In mod specific, integrarea va permite utilizatorilor care utilizeaza AutoCAD sa deschida si sa salveze fisierele stocate in Microsoft OneDrive si Box, fara a parasi AutoCAD.

Aceasta caracteristica va suporta deocamdata numai fisierele .DWG, permitand utilizatorilor accesarea intregii biblioteci proprii .DWG stocata in Microsoft OneDrive sau in Box, fara a le salva local. Utilizatorii pot parcurge, vizualiza si comenta fisierele direct in cadrul platformelor de stocare in cloud, iar membrii echipei de proiect si clientii sau colaboratorii vor avea posibilitatea de a vizualiza fisierele partajate prin aplicatiile Microsoft OneDrive si Box, fara a fi nevoie sa aiba instalata aplicatia AutoCAD.

AutoCAD 2020_4Paleta Blocks
Introducerea eficienta de block-uri dintr-o lista recenta sau din desene specificate, cu previzualizare. Pasii parcursi se pot salva cu optiunea noua „Repeat Placement”.

 

AutoCAD 2020_5Masurare Rapida
Afisarea rapida a cotelor masurate din apropierea mouse-ului, cu comanda noua MEASUREGEOM.

 

AutoCAD 2020_6„.DWG Compare” imbunatatita
Compararea rapida a reviziilor a doua desene, fara a parasi fereastra curenta. Importarea si evidentierea diferentelor in desenul curent.

 

AutoCAD 2020_7Salvarea fisierului in 0.5 secunde
Fiecare operatie de salvare este mai rapida in medie cu o secunda, astfel incat utilizatorii pot economisi cateva ore pe an.

 

AutoCAD 2020_8Instalare rapida
Instalarea AutoCAD este acum cu pana la 50% mai rapida pentru hard disk-urile SSD (3.5 minute in medie).

 

Pentru oferta AutoCAD 2020 contacteaza-ne acum!