Evenimente 2020

 Webinar: „Beneficiile utilizarii Fusion 360 pentru modelarea familiilor in Revit

Joi, 25 Iunie 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Beneficiile utilizarii Fusion 360 pentru modelarea familiilor in Revit”.

Iti este greu sa modelezi anumite elemente cu Revit si cauti o solutie mai rapida? Doresti o analiza FEA a produselor create? Invata bazele Fusion 360 din perspectiva unui utilizator Revit.

 Webinarii: Noutati MagiCAD 2021 HVAC si Electrical pentru Revit

Grupul MagiCAD a lansat MagiCAD 2021 pentru Revit si AutoCAD.

MagiCAD 2021 introduce instrumente de proiectare a instalatiilor de gaze naturale si functii inteligente care imbunatatesc fluxurile de lucru, colaborarea eficienta si experienta generala de proiectare a instalatiilor.

MagiCAD Group Oy te invita sa descoperi noutatile modulelor 2021 MagiCAD HVAC si MagiCAD Electrical pentru Revit:

 Eveniment ONLINE: „Descopera Urbano 10!”

StudioArs si Man and Machine te invita sa descoperi ultima versiune Urbano 10 intr-o serie de trei evenimente online!

Prof. Drazen Galic – CEO StudioArs, Ing. Rino Nemarnik – Development Engineer – StudioArs si Ing. Karla Germanis – Development Engineer – StudioArs iti dau intalnire DE TREI ORI in online pentru a-ti prezenta live cele mai noi functionalitati Urbano 10 – tehnologia de proiectare, calcul si analiza pentru retele de alimentare cu apa si canalizare care conecteaza CAD, BIM, GIS si modelare hidraulica in cele mai moderne fluxuri de lucru.

 Webinar: „Utilizarea filtrelor de selectie in Revit MEP la sistemele pentru instalatii”

Miercuri, 17 Iunie 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Utilizarea filtrelor de selectie in Revit MEP la sistemele pentru instalatii”.

Organizarea si controlul sistemelor pentru instalatii este o provocare? Cu ajutorul filtrelor de selectie a obiectelor MEP iti prezentam cum poti imbunatati modalitatea de vizualizare si gestionare a informatiilor fiecarui sistem de instalatii din modelul cladirii.

 Webinar: „Modelarea si gestionarea finisajelor in camere cu ajutorul Revit”

Vineri, 12 Iunie 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Modelarea si gestionarea finisajelor in camere cu ajutorul Revit”.

Modelarea finisajelor in camere iti consuma mult timp? Mensch und Maschine iti propune un accelerator prin care modelezi si obtii liste de cantitati in Revit… pe scurtatura! In acest webinar iti facem cunostinta cu aplicatia MuM BIM Booster si iti prezentam instrumente si fluxuri de lucru care te vor face productiv si te vor ajuta sa obtii modele de calitate.

 Webinar Autodesk: „Fluxuri de lucru fluente cu ajutorul AutoCAD WebApp”

Joi, 11 Iunie 2020, ora 16:00  autodesk te invita la webinarul cu tema „Fluxuri de lucru fluente cu ajutorul AutoCAD WebApp”.

In acest webinar iti sunt prezentate cateva din principalele comenzi in AutoCAD Web App:

• Editarea, crearea si vizualizarea desenelor CAD in browserul web, pe orice computer;
• Salvarea din aplicatia AutoCAD clasica in AutoCAD Web App;
• Utilizarea interfetei AutoCAD Web pentru modificarea fisierelor DWG, inclusiv cele stocate in cloud;
• Sincronizarea si modificarea desenelor cu aplicatia AutoCAD clasica;
• Utilizarea liniei de comanda in cadrul aplicatiei AutoCAD Web pentru editarea si plotarea desenelor.

 Webinar: „Noutatile Revit 2021 pentru proiectarea instalatiilor electrice”

Joi, 4 Iunie 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Noutatile Revit 2021 pentru proiectarea instalatiilor electrice”.

Iti vom prezenta cateva exemple pentru crearea tablourilor electrice monofazate, modificarea fazelor circuitelor si a numarului de circuite in tabloul electric..

 Webinar: „Automatizarea Proiectelor de Infrastructura cu Dynamo si Civil 3D”

Marti, 26 Mai 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Automatizarea Proiectelor de Infrastructura cu Dynamo si Civil 3D”.

In multe dintre proiectele de infrastructura este necesara expunerea detaliilor pe plansa de lucru. Acestea sunt de cele mai multe ori activitati repetitive consumatoare de timp. Iti prezentam solutia Autodesk Dynamo, un catalizator al proiectelor de infrastructura realizate in Civil 3D.

 Webinar: „BIM 360 – Flux de lucru nou IFC”

Joi, 21 Mai 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Extinderea utilizarii Design Collaboration pentru companiile care folosesc fluxuri de lucru cu formatele de fisiere IFC”.

Design Collaboration este un modul BIM 360 care imbunatateste considerabil capacitatea echipelor de proiectare de a raspunde cerintelor unui proiect modern. Fiecare proiect necesita o abordare unica si are o dinamica diferita pentru livrarea la timp si in buget. Pe baza acestei diversitati, Design Collaboration permite echipelor sa aleaga formatul de fisiere cu care lucreaza cu alte echipe si sa controleze schimbul de informatii intre acestea.

 Webinar: „Noutati in Autodesk Product Design & Manufacturing 2021”

Joi, 14 Mai 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „Noutati in Product Design & Manufacturing Collection 2021, acolo unde se intalnesc tehnologiile de proiectare si productie”.

Urmareste cum Product Design & Manufacturing Collection iti ofera ocazia de a iti pune in practica cele mai ambitioase idei, te ajuta sa colaborezi mai eficient, sa automatizezi operatiile repetitive si sa explorezi o gama larga de optiuni.

 Webinar: „What’s New in Civil 3D 2021”

Joi, 7 Mai 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „What’s New in Autodesk Civil 3D 2021”.

In acest webinar te invitam sa explorezi fluxuri de lucru de proiectare a podurilor care conecteaza Civil, Infraworks si Revit, sa te inspiri din metodele de automatizare a proiectarii accesibile prin integrarea Dynamo in Civil si sa descarci semnele de circulatie folosite in proiectarea drumurilor in Romania odata cu noul Country kit for Civil 3D 2021.

 Webinar: „What’s New in Revit 2021”

Joi, 16 Aprilie 2020, ora 11:00 te invitam la webinarul cu tema „What’s New in Revit 2021”.

Revit nu va crea sau recrea automat un model BIM „cu un singur click”, dar setul sau de instrumente intuitive si usor de utilizat face procesul simplu si rapid. Participa la acest webinar si afla mai multe despre noile functionalitati pentru arhitectura si structuri ale celei mai recente versiuni Autodesk Revit 2021.

 Webinar: „Circuite electrice in Revit”

Marti, 14 Aprilie 2020, ora 14:00 te invitam la webinarul cu tema „Circuite electrice in Revit”.

Orice constructie noua necesita si un plan realizat in detaliu pentru circuitele electrice ale cladirii. Foarte multi arhitecti si ingineri utilizeaza Revit pentru modelarea 3D a cladirii. In acest webinar iti prezentam cum complexitatea solutiei te ajuta sa integrezi proiectarea circuitelor electrice in procesul BIM, alaturi de celelalte specialitati.

 Webinar: „Remote working” cu Civil 3D si BIM 360 Design

Joi, 2 Aprilie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Remote working” cu Civil 3D si BIM 360 Design.

In acest webinar le uram bun venit specialistilor Civil 3D in platforma BIM 360. Afla cum poti colabora in proiectele de infrastructura in timp real si cu maxima siguranta cu colegii aflati oriunde in afara retelei companiei. Pastrati legatura de oriunde ati fi.

 Webinar: „Modelarea peretilor cortina in Revit – Tips & tricks”

Marti, 24 Martie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Modelarea peretilor cortina in Revit – Tips & tricks”.

In peisajul urban al zilelor noastre tot mai multe cladiri sunt construite folosind sisteme de fatada din pereti cortina. In acest webinar va invitam sa descoperiti ce instrumente dedicate ofera Revit pentru modelarea acestui tip de fatada.

 Webinar: „BIM 360 – Imbunatatirea calitatii proiectului printr-o coordonare mai buna”

Marti, 17 Martie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „BIM 360 – Imbunatatirea calitatii proiectului printr-o coordonare mai buna”.

Coordonarea modelului este una dintre activitatile cu impact mare intr-un proiect de constructie.
Rezolvarea unei singure erori de coordonare poate duce la costuri de zeci de mii de euro. Cate probleme ne permitem sa avem?

 Webinar: „Importul coordonatelor geografice din Civil 3D in Revit”

Miercuri, 11 Martie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Importul coordonatelor geografice din Civil 3D in Revit”.

In acest webinar exemplificam cum se importa in Revit coordonatele geografice din Civil 3D cu ajutorul aplicatiilor de tip add-on. Va asteptam!

 Webinar: „Aplicatii de tip add-on pentru Revit MEP”

Marti, 25 Februarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Aplicatii de tip add-on pentru Revit MEP”.

Platforma Autodesk App Store pune la dispozitia utilizatorului mici aplicatii de tip add-on gratuite pentru Revit care odata instalate aduc imbunatatiri considerabile. Descopera cele mai folositoare aplicatii de tip add-on pentru specialistii MEP.

 Webinar: „Autodesk Vault – Ce este si de ce am nevoie de data management?”

Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Autodesk Vault – Ce este si de ce am nevoie de data management?”.

Prezentarea ofera o imagine de ansamblu asupra produselor Autodesk Vault si ce pot face pentru companie. Vom discuta despre caracteristicile diferitelor variante si te vom ajuta sa raspunzi la intrebarile corecte pentru a decide daca Vault este sau nu potrivit pentru tine.

 Webinar: „Gestionarea desenelor cu AutoCAD Sheet Set Manager”

Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Gestionarea desenelor cu AutoCAD Sheet Set Manager”.

Afla cum poti crea un Sheet Set Template (.dst) ca standard in companie, cum poti conecta un indicator standard la proprietatile setului de desene si cum poti crea etichete, vederi, plus borderoul de desene din proiect.

 Webinar: „Instrumente aditionale pentru imbunatatirea productivitatii in Revit”

Marti, 28 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Instrumente aditionale pentru imbunatatiere productivitatii in Revit”.

Revit a castigat multa popularitate in randul specialistilor BIM in ultimii ani. Daca va numarati printre cei care folosesc deja Revit, ori daca vreti sa aflati mai mult despre acesta, va invitam la un webinar despre productivitate, modele complexe si add-on-urile care fac viata mai usoara.

 Webinar: „Modelarea in Revit a elementelor prefabricate din beton armat”

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema „Modelarea in Revit a elementelor prefabricate din beton armat”.

Prefabricarea elementelor din beton armat a inceput sa devina o optiune din ce in ce mai utilizata in proiectele moderne. In acest webinar iti prezentam ce optiuni de modelare avem la dispozitie in aplicatia Autodesk Revit pentru acest tip de structuri.

Arhiva Evenimente

Evenimente 2019

Evenimente 2018

Evenimente 2017

Evenimente 2016